Eksem / Psoriasis / Akne

Eksem / Psoriasi / Akne

Lider du av hudproblem som du vill försöka bli bättre ifrån?

Varför får vi hudproblem?Både eksem, psoriasis och akne är en inflammation i huden. Många försöker lindra besvären genom olika krämer utifrån. Problemet ligger dock på insidan av kroppen men yttrar sig i huden. Detta betyder att man måste bekämpa det inifrån med hur man äter samt hjälpa kroppen att komma i balans igen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar och ger krämer för att försöka dämpa hudproblemen.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag inflammation i huden? Inflammationer orsakas av våran livsstil och att våran kropp utsätts för saker som inflammerar den.  Med ändrad livsstil och hjälper kroppen att släcka inflammationerna har erfarenheterna rullat in med goda resultat där hudproblemen lindras eller försvinner helt.

Erfarenheter visar att majoriteten av alla med eksem, psoriasis och akne lider helt i onödan.

Jag kommer ge dig personlig coachning och vi kommer kolla över din kosthållning för att ge kroppen bästa förutsättningar att bli bättre på sikt. Vi lägger det på den nivå du vill men desto striktare man kör under en period desto bättre resultat brukar man få. Du köper maten i vanlig matbutik och äter 3-4 mål mat om dagen samt använder ett målfokuserat näringstillskott för att hjälpa kroppen att komma i balans och kunna självläka. På sikt kommer man kunna införa fler och fler produkter i kosten och behöver inte äta lika strikt.

Du gör detta inte själv! Jag kommer coacha dig under hela perioden och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Tack vare att jag samarbetar med ett stort företag kan jag bjuda på coachningen  till ett värde av 995 kr per månad för att hjälpa dig uppnå dina mål.
Din kostnad är maten du själv köper från vanlig matbutik samt näringstillskotten med ett pris mellan ca 10-40/dag beroende på vilken nivå du vill lägga det på för att hjälpa kropp att kunna självläka och fungera bättre igen. För de flesta blir det ingen större ökad kostnad då man ändrar sina matvanor m.m.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha 2-3 personersom jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sina hudproblem. Ansök idag om du vill bli antagen så kommer jag kontakta dig med mer information om livsstilsprogrammet och hur det går till.

Vill du ha hjälp med att bli kvitt dina hudproblem?

Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag till dig.

Ge din hud en chans att må bättre!

Kan det vara värt att undvara från 10 kr om dagen för att ge din hud en chans att må bättre?