IBS och andra magproblem

IBS och andra magproblem blir allt vanligare bland oss.

Har du ont i magen?

Oavsett vilket av dem det är handlar det om att kroppen är i obalans på något vis. Det kan vara att tarmfloran är störd. Äter mat man har allergi emot. Mat som är svår för kroppen att smälta ned. Inflammationer och många andra saker.

Jag har själv haft IBS och problem med många av ovanstående saker i över 10 års tid men är idag helt problemfri efter att ha gått ett livsstilsprogram. Tack vare att det har hjälpt mig så pass mycket och verkligen förändrat mitt liv har jag valt att börja jobba med det för att försöka hjälpa andra som befinner sig i samma situation jag har varit i.

Jag jobbar som sagt med ett livsstilsprogram där jag kommer ge dig personlig coaching och kostplan som många människor har rapporterat goda erfarenheter på sin mage. Programmet sträcker sig över 3 månader till att börja med där 1:a månaden är bestämd kostplan som är lätt att följa och du köper all mat i vanlig butik. Dock med många valmöjligheter där man äter 4 mål mat om dagen men använder även ett målfokuserat näringstillskott för att hjälpa kroppen att komma i bättre balans. Månad 2 och 3 är stabiliseringsmånader för att fortsätta få kroppen och magen i balans för fortsatt god hälsa. Efter dessa 3 månader fortsätter vi att justera för en bra hälsa livet ut.
Du gör detta inte själv! Jag kommer coacha dig under hela perioden och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Exempel på symtom för IBS:

  • Gaser i magen
  • Ont i magen
  • Svullen mage
  • Uppblåst mage
  • Hård i magen
  • Förstoppning
  • Lös i magen
  • Illamående

Läs om kunders olika erfarenheter inom ibs och magproblem

Kunders erfarenheter

Läs om kunders olika erfarenheter inom ibs och magproblem

IBS och andra magproblem blir allt vanligare bland oss.

Vill du ha hjälp med dina magproblem?

Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag till dig.

Ge din mage en chans att må bättre


Kan det vara värt att undvara från 29 kr om dagen för att ge kroppen en chans att må bättre?

Tack vare att jag samarbetar med ett stort företag kan jag bjuda på kostschema och coachningen för att hjälpa dig uppnå dina mål.
Din kostnad är maten du själv köper från vanlig matbutik samt näringstillskotten med ett pris från 29 kr/dag för att hjälpa din mage och övriga kroppen att fungera bättre igen. För de flesta blir det ingen ökad kostnad då man ändrar sina matvanor m.m.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha ett par personer som jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sin mage. Ansök idag om du vill bli antagen så kommer jag kontakta dig med mer information om livsstilsprogrammet och hur det går till. Under dessa 3 månader kommer du även får verktygen för att kunna bibehålla god livsstil även på sikt och inte bara kortsiktigt.

Patrik Karlsson

Uppsala

Patrik Karlsson

Förut hade jag extrema problem med min IBS i ca 10 års tid. Jag hade konstant ont i magen och illamående dygnet runt oavsett vad jag åt eller om jag inte åt alls. Jag hade även problem med halsbränna och sura uppstötningar så jag var tvungen att hissa upp huvudänden av sängen en bit för att kunna sova på nätterna. Hade ofta svullen mage och var periodvis hård i magen och periodvis lös i magen vilket var mycket jobbigt.

Idag är jag helt problemfri från alla symptom tack vare att jag har ändrat min livsstil och hjälpt kroppen att kunna självläka och fungera som den är tänkt. Det är verkligen en befrielse att inte behöva ha ont och illamående hela tiden, nära till toaletten m.m.

Detta är en av flera anledningar till att jag jobbar som hälsocoach idag för att kunna hjälpa andra med liknande problem att försöka må bättre och kunna leva ett normalt liv igen.

Medina Elezovic

Uppsala

Medina Elezovic

Jag har senaste 2-3 åren haft migrän 2-3 i veckan och jag har haft magproblem nästan varje dag så länge jag kan minnas.

Efter att ha kört livsstilsprogrammet har jag inte haft någon migrän, både magont och svullnaden jag haft är så gott som borta. Jag har även fått mer energi till jobbet och lyckats gå ned 5,5kg.