Migrän / Huvudvärk

Migrän och huvudvärk

Migrän och huvudvärk blir allt vanligare bland oss.

Vad är migrän?

Ulf Frejvall är neurolog och huvudvärksspecialist och säger att migrän är en inflammation i hjärnans hinnor och runt blodkärlen på hjärnans yta som läcker ut olika retande ämnen. Stress, hormonobalanser och ens livsstil är saker som kan trigga igång anfallen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar för att försöka dämpa migränen.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag inflammation i hjärnan? Inflammationer orsakas av våran livsstil och att våran kropp utsätts för saker som inflammerar den.  Med ändrad livsstil och hjälper kroppen att släcka inflammationerna har erfarenheterna rullat in med mycket goda resultat där folk med extrem migrän har fått mycket färre och lättare anfall och folk med lindrig migrän till och med inte fått några fler anfall.

Har du ofta huvudvärk som stör din prestation på jobbet eller privat?

Erfarenheter visar att majoriteten av alla med migrän och huvudvärk lider helt i onödan.

Jag jobbar med ett livsstilsprogram där jag kommer ge dig personlig coaching och kostplan som många människor har rapporterat goda erfarenheter på sin migrän och huvudvärk därför att det är framtaget för att balansera upp kroppen och hjälper även till att släcka inflammationerna vi har. Programmet sträcker sig över 3 månader till att börja med där 1:a månaden är bestämd kostplan som är lätt att följa och du köper all mat i vanlig butik. Dock med många valmöjligheter där man äter 4 mål mat om dagen men använder även ett målfokuserat näringstillskott för att hjälpa kroppen att komma i bättre balans. Månad 2 och 3 är stabiliseringsmånader för att fortsätta få kroppen i balans för fortsatt god hälsa.
Du gör detta inte själv! Jag kommer coacha dig under hela perioden och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Medin Elezovic

Uppsala

Medin Elezovic

Jag har senaste 2-3 åren haft migrän 2-3 i veckan och jag har haft magproblem nästan varje dag så länge jag kan minnas.

Efter att ha kört livsstilsprogrammet har jag inte haft någon migrän, både magont och svullnaden jag haft är så gott som borta. Jag har även fått mer energi till jobbet och lyckats gå ned 5,5kg.

Vill du ha hjälp med att bli kvitt din migrän eller huvudvärk?

Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag till dig.

Ge huvudet en chans att må bättre

Kan det vara värt att undvara ca 5-10 kr om dagen för att ge ditt huvud en chans att må bättre?

Tack vare att jag samarbetar med ett stort företag kan jag bjuda på kostschema och coachningen under dessa 3 månader ( värde av 2995 kr). Din kostnad är maten du själv köper från vanlig matbutik samt näringstillskotten med ett pris från 39 kr/dag för att hjälpa din mage och övriga kroppen att fungera bättre igen. Det blir en kostnad på ca 95-105 kr om dagen med mat och näringstillskotten inräknade.

Vi människor lägger redan i snitt 90-95 kr/dag på olika livsmedel som mat, läsk, snacks, alkohol m.m. per person vilket gör att detta är en ökning med snitt 5 kr/dag.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha 2-3 personer som jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sin migrän eller huvudvärk. Ansök idag om du vill bli antagen så kommer jag kontakta dig med mer information om livsstilsprogrammet och hur det går till. Under dessa 3 månader kommer du även får verktygen för att kunna bibehålla god livsstil även på sikt och inte bara kortsiktigt.

Bli kvitt fin huvudvärk och migrän med Fit4Life
Carina Sjösten

Skövde

Carina Sjösten

Jag har lidit av migrän i ca 30 år och sista 10 åren har jag haft migrän 5 utav 7 dagar och de andra 2 dagarna har jag haft huvudvärk. Hade även problem med trötthet, energilös och svårt att koncentrera mig. Även haft stora problem med magkatarr.

Lever nu efter livsstilsprogrammet och har fått mer energi, bättre koncentration och uthållighet samt sover bättre. Migrän har jag bara 1 dag i veckan nu och ingen huvudvärk. Magkatarren är till 99% bättre och har även gått ned 13 kg och är bara något kilo ifrån min målvikt. Har haft lätt för att gå ner i vikt förut men har aldrig lyckats hålla det längre tider men nu har jag även fått verktygen för att klara av det.

Rekommenderar verkligen andra med migrän och de andra problemen jag har haft att ge livsstilsprogrammet en chans och se om det kan hjälpa dig också.