Reumatism / Fibromyalgi / Artros

Reumatism - Fibromyalgi - Artros

Ca 25% av Sveriges befolkning har någon form av Reumatisk sjukdom.

Reumatism är ett samlingsnamn för många olika sjukdomar där bland annat fibromyalgi, RA och artros ingår. Dessa sjukdomar visas på olika sätt där en del sätter sig på nervsystemet, andra i musklerna och vissa i leder osv.

Men de har alla en gemensam grund till problemen, vilket är inflammationer. Andra saker som kan vara involverade också är dålig cirkulation, för mycket positiva joner som skadar våran kropp, och problem med avgiftningen som gör att för mycket slaggämnen fastnar i kroppen och stör cellfunktionen.

Här tar det dock stop för läkarna då de endast medicinerar för att försöka dämpa symptomen, värken.

Men frågan man ska ställa sig är: VARFÖR har jag inflammation i kroppen? Varför har jag för mycket positiva joner, dålig cirkulation och för mycket slaggämen i kroppen? Inflammationer och de övriga problemen orsakas av våran livsstil och att våran kropp utsätts för saker som inflammerar den m.m.  Med ändrad livsstil och hjälper kroppen att avgifta sig själv och släcka inflammationerna. Samt hjälper kroppen att självläka har erfarenheterna rullat in med mycket goda resultat där folk har både fått minskad värk eller försvunnit helt vare sig det gäller reumatism, fibromyalgi eller artros.

Erfarenheter visar att många med reumatism, fibromyalgi och artros lider mer än de behöver helt i onödan.

Jag har själv haft mycket problematik i kroppen som tex extrem kronisk värk i hela kroppen, extrem huvudvärk dygnet runt, stora sömnproblem med förlamande trötthet, stora magproblem av alla dess slag m.m. i ca 10 års tid. Jag var inom traditionell sjukvård under dessa 10 år utan att få hjälp och blev bara sämre för varje år som gick och de dömde mig att ”lära mig leva med det för det finns inget att göra”, men genom att ändra min livsstil har jag gått från heltidssjukskriven till att bli tillräckligt bra för att komma igång och jobba igen. Så jag vet hur det är och vad du går igenom / behöver gå igenom av egen erfarenhet och kommer ge dig de verktyg som har hjälpt mig tillbaka till livet.

Jag tar oftast blodprov för att se hur obalanserad din kropp är och jobbar med kostförändringar på den nivå man själv vill  samt näringsprodukter där jag kommer ge dig personlig coaching och en kostplan som många människor har rapporterat goda erfarenheter på sin reumatism, fibromyalgi och artros därför att det hjälper kroppen att balansera sig själv, att självläka och släcka inflammationerna vi har. Du köper all mat i vanlig matbutik med många valmöjligheter där man äter 3-4 mål mat om dagen men använder även ett näringstillskott för att täppa till luckorna vi har i dagens mat som kommer  att hjälpa kroppen att komma i bättre balans och ha en chans att fungera bättre igen.

Du gör detta inte själv! Jag kommer coacha dig under hela perioden och vi kommer ha så mycket kontakt som behövs för att kunna få stöd, pepp och bolla olika saker.

Jag har för tillfället plats att starta igång och coacha ett par personer GRATIS (värde 4990 kr) som jag känner har rätt vilja och motivation att ta tag i sin fibromyalgi, reumatism eller artros.


Vad du kommer få:

  • GRATIS hälsogenomgång, hur fungerar kroppen? Hur ser det ut i världen idag? Varför får vi många av de sjukdomar vi får idag? (Värde 600 kr)
  • GRATIS kostschema vad vi bör äta samt vad vi bör undvika för att hjälpa kroppen på sikt. (Värde 995 kr)
  • GRATIS uppföljning i 6-12 månader, där vi kommer ha fortsatt kontakt för att se hur det går, svara på frågor samt se om det är något som behöver ändras. (Värde 3395 kr)
  • Möjlighet att ta enkelt blodprov för att verkligen se hur obalanserad din kropp är med den kost du har idag och för att veta vad vi har att jobba emot, samt ta ytterligare ett längre fram för att se vad som har hänt.

Vad som förväntas av dig:

  • Villig att åtminstone göra mindre förändringar i din kost till att börja med, med min hjälp. Men desto större förändringar desto bättre.
  • Villig att hålla regelbunden kontakt med mig.
  • Behovet av näringsprodukter för att täppa till luckorna och  vända på den negativa spiralen du har hamnat i kommer ligga kring  ca 25-39 kr/dag beroende på din vikt.

Ansök idag om du vill bli antagen så kommer jag kontakta dig med mer information om livsstilsprogrammet och hur det går till.

Att fylla i formuläret är ej bindande utan endast för mer information över telefon till att börja med.

Jag förstår att jag kommer få GRATIS coaching 6-12 månader (Värde 4990 kr) men min kostnad för att kunna delta är maten jag själv köper i vanlig matbutik samt näringstillskotten för att komma igång och balansera kroppen kommer kosta ca 25-39 kr/dag.

Ge kroppen en chans att må bättre

Kan det vara värt att undvara 25-39 kr om dagen för att ge din kropp en chans att må bättre?

Margaretha Wigefjord

Skultuna

Margaretha Wigefjord

Jag har lidit av extrema svettningar vid minsta ansträngningar, såg ut som om jag klivit ut ur duschen med kläderna på. Detta har i stort sätt blivit helt bra.

Jag har även PPP en sorts psoriasis under foten som leder till klåda och kliar en hel del men även detta här nästan blivit helt bra.

Jag har haft fibromyalgi med extrem värk, mina barn kunde knappt krama mig för så fort de lade armarna på axlarna så skrek jag. Var så känslig mot beröring. Idag har jag jätte mycket mindre värk från fibromyalgin som är så skönt! Jag hade även svår atros i bägge höfterna och var på väg att operera mig för det men även där har nästan värken och problemen borta helt.

Har haft problemet med att inte kunna sova på nätterna och ligger vaken i flera timmar utan att somna förut men somnar idag mycket lättare och känner mig mer utvilad de flesta morgnarna.  En annan liten detalj är att mina naglar har blivit starkare och tåligare.

Jag har även haft magkatarr så länge jag kan minnas men den är äntligen bra nu.

Katarina Karlsson

Uppsala

Katarina Karlsson

Har lidit av trötthet i många år – varit till läkare men alla prover har varit bra.

År 1999 blev jag sjukskriven för Utmattningssyndrom, var helt sjukskriven till 2003 sen har jag jobbat halvtid till 2011. Jag har haft mycket värk i kroppen och i leder, har ej klarat av att gå en lång promenad och någon mera fysisk ansträngning förrän jag har legat med värk på natten.

Jag har under dom här åren ätit mycket mediciner bland annat antiinflammatorisk med smärtstillande för att kunna sova.

Började ganska snart att vakna tidigare och behövde inte sova eller vila på dagen som förut.

Jag har slutat med mina värktabletter helt, har kommit igång med att träna klarar av flera fysiska aktiviteter, har energi kvar och framförallt inte värk längre.

Har varit lite känslig mot gluten så jag har ätit glutenfritt hemma oftast de sista 15 åren men syndat borta som senare har straffat sig, dom sista veckorna har jag varit på semester och ätit en hel del mjölmat men ingen reaktion över mjölet, så magen mår mycket bättre på mig.

Jag känner mig mycket lugnare stabilare i mitt humör.

Kan inte förstå riktigt hur det kan bli sån skillnad när man börjar ge kroppen rätt förutsättningar.


Anita Söderström

Uppsala

Anita Söderström

Innan hade jag jätte problem med artros i några fingrar och trodde inte jag skulle kunna fortsätta jobba med städ och plocka upp varor i matbutik länge till, men har tack vare hjälp blivit av med nästan alla problem och kan fortsätta.

Har även haft problem med domningar i min vänstra arm som har blivit mycket bättre. När jag duschade förr i tiden fick jag alltid klåda men denna har nästan helt försvunnit nu.

Jag har alltid varit pigg men motivationen till att börja träna har även kommit nu sedan jag fått hjälp.

Andra positiva saker som har hänt är att jag inte behöver använda ögondroppar längre pga torra ögon, mina naglar har blivit bättre, min mage har blivit bättre samt att mitt sötsug har minskat.

Min läkare säger även att mina hälsovärden som blodtryck, blodsocker, kolesterol som egentligen aldrig varit speciellt dåliga har blivit ännu bättre nu!

Elin Eriksson

Enköping

Elin Eriksson

Jag har under många år lidit av dålig sömn och värk i kroppen.
Försökt få hjälp av läkare men ej fått någon direkt hjälp då dom ej hittade något direkt ”fel”.
De dom kunde hitta var högt blodtryck, magkatarr och att jag ”antagligen” hade fibromyalgi. Haft problem med ryggen i stort sett hela livet och efter 3 ryggskott blev smärtan bara ännu värre.

Men efter att jag kommit i kontakt med Patrik så har jag börjat må mycket bättre. Jag är mera utvilad när jag vaknar. Jag vaknar tidigare än förut och har mera energi.

Mitt blodtryck är normalt som tidigare var för högt och jag känner inte av hjärtklappning på samma sätt. Ryggen är betydligt bättre och den värsta smärtan är borta.

Alla tjänster vare sig fysiska träffar eller online som ej avbokas minst 24 timmar före avsatt tid debiteras med 600 kr oavsett anledning på grund av förlust av inkomst.